Header

Jelen Z.E.T. HIT INFO

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Varvarogenije je Jelen Z.E.T. hit bend 2018!

Varvarogenije je vojvođanski rok bend nastao 2006. godine.
Iste godine bend je snimio nekoliko demo snimaka koji su postavljeni na internet. Jedna od tih pjesama, Beogradska prdara, postaje ubrzo veliki internet hit i već u prvoj godini postojanja Varvarogenije skreće pažnju muzičke javnosti u Srbiji na sebe. Pjesma je imala veliki broj preuzimanja i slušanja, a prema istraživanju srpskog veb pretraživača Pogodak Varvarogenije je bio među 10 najtraženijih muzičkih izvođača u Srbiji na internetu u 2007.godini.

Održali su veliki broj koncerata i svirki, ali su imali i nastupe po festivalima kao što su Taksirat festival u Makedoniji i Osijek zove u Hrvatskoj.
Bend 2011. godine objavljuje album Stiglo nam je bolje sutra, 2013. godine EP Evropska unija, a 2017. godine snimili su novi album Da l’ je bolje umreti glasan ili sit?, na kojem se nalazi i ovogodišnja Jelen Z.E.T. hit pjesma Da li biti debeo?

Varvarogenije je uvršten u Enciklopediju rok muzike u Vojvodini 1963-2013. autora Bogomira Bogice Mijatovića.
Članovi benda su Aleksandar Vujić – gitara i vokal, Arsen Vujić – bas i Stanko Đukić – bubnjevi.

Varvarogenije nastupa na Z.E.T. Festu 2018 u z.e.t.vrtak, 26. jula 2018. godine.

Infuzija je drugoplasirani bend na ovogodišnjem Jelen Z.E.T. hit takmičenju. Bend je specifičan po tome što ga čine otac i dva sina, Đorđe (11), Mirko (15) i Rajko Ostojić (38).
Sviraju Hard Rock, a bend je nastao iz želje da otac pruži maksimalnu podršku svojim dječacima na putu u svijet muzike. Dječaci su jako talentovani i njihova svirka zaista iznenađuje svu skeptičnu publiku. Publici su se prošle godine pokazali i na Demofestu.
Članovi su udruženja Udruženja Rok muzičara Srbije URMUS, a u dvije godine su postigli jako dobre rezultate, imali veliki broj nastupa i zauzeli priličnu pažnju u medijima.

Njihova nagrada, između ostalog uključuje poklon vaučer za kupovinu opreme u Centru muzičkih instrumenata I studijske opreme Artist.

Ki je trećeplasirani bend Jelen Z.E.T. hit 2018. takmičenja. Electro pop bend iz Kumanova, Makedonija, ima nesvakidašnji zvukom, sa eksperimentisanjem i igranjem sa muzičkim stilovima i podžanrovima uz autentične tekstove.
Od učešća na regionalnim festivalima, Ki se može najviše pohvaliti pobjedom na 51. Zaječarskoj gitarijadi, kao i učešćem na DemofestuNorth Festu u Kolašinu, Joy Festu u Krivoj Palanci, Pozitivnom koncertu u Novom Sadu i pobjedom na RMF Festivalu u Rovinju.
Bend iza sebe ima tri objavljena single: Grad, Kristalen krug, Buda i radi na svom prvom albumu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.