Header

Z.E.T. Horor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Z.E.T.ov konkurs za najbolju kratku horor priču je zatvoren.

Ukupno 17 priča stiglo je na Z.E.T.ovu adresu. Priče se dalje predaju tročlanom žiriju, čiji je predsjednik i ove godine K.U.M. Miroslav Raduljica.

Nagrade koje slijede najboljim pričama su:
1. mjesto – Najstrašnija Z.E.T. priča: 500 KM + poklon od K.U.M.a
2. mjesto: 300 KM
3. mjesto: dvije trodnevne ulaznice za Festival

Rang lista kodnih imena koja su autori najboljih priča, kao i tri najbolje kratke horor priče biće objavljene na internet stranici Z.E.T. Festa u petak, 13. jula 2018. godine, nakon čega vlasnici kodnih imena mogu da preuzmu nagrade sa lozinkom s kojom su prijavili priču.

Prijavljivanjem za nagradu na konkursu, autori priča automatski su ustupili autorsko pravo Re: Publika d.o.o. Banjaluka da odabrane priče objavi u knjizi.

Izbor najboljih priča po odluci žirija biće objavljen u knjizi „Najstrašnije priče iz Šipova II“, koja će biti objavljena do sljedećeg Z.E.T. festivala.

Z.E.T. je prošle godine obećao izdavanje knjige “Najstrašnije priče iz Šipova” i tako će i biti. Molimo autore prošlogodišnjih priča da se jave na vidimose@zetfest.com kako bismo njihove priče mogli potpisati njihovim pravim imenima.

Knjiga će biti izdata do ovogodišnjeg Z.E.T. Festa i biće dostupna posjetiocima Festivala. Knjiga se radi u saradnji sa Udruženjem strip-autora i obožavalaca stripa RS “Deveta dimenzija”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.